mullemoonlight.blogg.se

Mulle är en liten hopphäst född 16 maj 2000 i månskenet. Han är nu Emma Roos foderhäst och bor på Kvarnagården i Varberg och jag, Emma går Sveriges ridgymnasie.

Nyhetsbomb

Publicerad 2012-11-14 22:53:53 i Allmänt,

Oj oj oj, mycket har hänt och jag har inte skrivit ett skit!

Kortfattat,

Vi gick på lov och Mulle fick flytta hem till Håberg i en vecka. Jag skaffade mig en pojkvän som Mulle tycker om mycket och Viktor skaffade sig en pojkvän han med. Jag sminkade Emma P, Klara och Viktor (emelie och mikael, mina kompisar) inför en halloweenkväll för småbarn och hade årets garanterat bästa spökrunda! Flera barn kunde inte sova på flera nätter, mohahaha! Speciellt Emelie ska ha en cred för detta då hon antagligen var den som skrämde skiten ur ungarna mest med sin kedja som hon halvt ströp dem med.

Jag och Viktor startade våran praktik på HPL Invest/professional riding med att rida första dagen på två fina unghästar.
Vi har verkligen en superbra praktikplats! Mulle flyttade dit på måndagskvällen och nu får jag träna med honom under arbetstiderna varje dag. Det är superbra!

Här om dagen fick jag dessutom rida på världens finaste häst Winston. En liten fux valack, 162cm hög och 9 år gammal, tyvärr är han såld till Egypten men han kostar dock runt 500 000kr..

Viktor skaffade sig en till pojkvän och har nu två och ett stoort triangeldrama!
Och just nu sitter vi i Sveriges längsta hästbuss med 5 hästar och har satt kursen mot Kungsbacka Ridklubb för att tävla 4 hästar och en ska visas.

Sådär, kort och gott. Nu ska jag försöka uppdatera mig lite oftare!

Om

Min profilbild

Emma

Emma: Jag är en 18 år ung tjej som inte riktigt hittat rätt utbildning i livet.. Men nu börjar jag gymnasiet för 3dje gången, på Sveriges Ridgymnasie. Mina intressen är ridning och min lilla Parson Russel Terrier. Min foderhäst Mulle är uppfödd av min mammas barndomsvän Susanne. Mulle: Mulle är en väldigt söt liten häst som kan hoppa hus om han bara vill. Ca. 157 i mkh. E: Acacio (ex Acagion) U: Mirabella UE: Aladin Z

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela